Hjem
  Alment
  Temabibliotek
  Nyt
  Links
 
 
 
  KU-Nat
  KU-Sund
  KVL
  DFU
  DTU
  RUC
     

 

websted for undervisere i fagets videnskabsteori:

Nyt om Fagets Videnskabsteori

 

Om denne side
Selve webstedet er i sig selv nyt, og vil løbende opdateres. På siden her vil blive bragt oplysninger om aktuelle arrangementer o.l. Der holdes jævnligt møder i lærergruppen for fagets videnskabsteori (FVT-gruppen), for yderligere information, kontakt os via mail. Kontakt: se nederst på hovedsiden "Hjem".

Nyhedsbrev
FVT-gruppen har ikke et egentligt nyhedsbrev, men "Hugin og Munin" er et elektronisk nyhedsbrev om åbne arrangementer indenfor bl.a. det videnskabsteoretiske fagområde. Se nyhedsbrevets hjemmeside her.

Rapport om FVT for biologer
Financieret af biologisk studienævn på det naturvidenskabelige fakultet er en rapport om kursusudvikling i videnskabsteori for biologer blevet udarbejdet i foråret 2004. FVT-arbejdsgruppen bestod af Mia Trolle Borup, Luis Emilio Bruni, Christian Baron, Anders Frøslev Jensen og Theresa Schilhab. På et møde på KVL den 15. juni 2004 præsenterede redaktøren Mia Borup rapporten for FVT-gruppen og studielederen for biologi, Bent Visman. (Download her: pdf-fil, 224 K). Kurset er p.t. (febr.-april 2005) under afvikling første gang, stort set efter rapportens retningslinier, og en evalueringsproces vil følge herefter.


 

no logo?