Ugens Billede

Tingenes gang i vinteren/foraaret 2003, og de daglige (ugentlige) kuriositeter i mit Parisiske liv. Med haabet om, at mit liv i det fjerne ikke bliver for fjernt.

21. - 27. april 2003

Efter en middag af de herrer Nelsson, Dyhr og Petersen, tog vi paa Queen's paa Champs Elysees, og det var saadan en succes, at det blev gentaget mandagen efter - Monday Club var foedt.
1st rule of Monday Club: No excuses. 2nd rule of Monday Club: NO EXCUSES. 3rd rule of Monday Club: If it's your first night at Monday Club, you gotta dance on the podium.

14. - 20. april 2003

Ugen efter kom Nicolai, Stig og Angantyr (alias Animale, Dr. Lyngbaek og Striker) paa besoeg, og med Adam allerede boende blev det noget af en taet forsamling i den lille lejlighed. Men det gik over al forventning, og drengene fik fyret den af med baade fodbold, roedvin og boheme tilvaerelse i Paris.

7. april - 13. april 2003

Alas... min sidste time kom, og Regensens aervaerdige forening, Primus Inter Pares, tog afsked med sine doede. Efter en stor middag blev Laura, Eva og jeg taget en sidste gang rundt i Koebenhavns gader og doedet med maner.

31. marts - 6. april 2003

Workshop i Durham afkraevede temmelig meget arbejde i loebet af ugen, men det var godt at faa moralen op igen efter weekendens decadence. Paa vejen floeg vi over London, og det klare vejr gav anledning til at tage et billede fra oven. Overraskende nok kan man se baade Millenium Dome, Tower Bridge, Millenium Wheel og Westminister.
Durham i sig selv var overraskende flot, ikke mindst katedralen fra starten af 1100-tallet. Der fik vi en privatkoncert, mens man kunne laene sig tilbage i kannikestolene og nyde den fantastiske katedral.

24. - 30. marts 2003

Saa kom Andreas og Johan paa besoeg, hvilket bestemt ikke gik stille af sig. Det blev til begraenset sightseeing, hvorefter tonen hurtig slog over i noget med en enkelt en til ganen. Andreas talte ikke et ord fransk, men han forstod (eller gjorde han?) at goere sig gaeldende paa en cafe. Da weekenden var omme var Adam saa udmattet, at han insisterede paa et par dages restituering.

17. - 23. marts 2003

Og livet gaar sin gang i Rue de la Ferronnerie. Stik mod min faders forventning lykkedes det mig at snedkerere en reol, der passede perfekt ind i koekkenet, hvormed der er blevet mere plads til al den kokkekunst, som vi alligevel oftest nyder paa naerliggende restauranter. Og naar det er slut med at vaere konstruktiv, saa noerdes der paa livet loes med computerne.

10. - 16. marts 2003

Det var fantastisk at vaere i Indien, Danmark og Californien, men efter halvanden maaned i en kuffert er det ogsaa vidunderligt at komme "hjem" i Paris. Vejret var herligt, hvilket drengene fejrede med at parti tennis i Jardin Luxembourg.

3. - 9. marts 2003

Ugen efter kollaborationsmoedet var jeg paa shift og passede detektoren og eksperimentets koersel mellem midnat og otte morgen. Med glimt i oejet kaldes BaBar-detektoren for en "high maintenance babe", idet "hun" holder 25 mand paa stilkende 24-7.
Og ud over arbejdet og de par timers soevn der skulle sniges ind, blev det blandt andet til sejlads paa bugten med George.

24. februar - 2. marts 2003

Kollaborationsmoedet gik strygende, og mens bugten gjorde sig til, fik jeg ogsaa spillet squach og spist middag med min halvfaetter Torben, som flyttede ind 100 meter nede ad den vej, som jeg boede paa. Der bor han stadig, og ud over hans fortraeffelige selskab er det ogsaa hyggeligt at gense sit gamle "hometurf".

17. - 23. februar 2003

Fra Varanasi via Delhi tilbage til Koebenhavn og saa videre til Paris for at drage afsted til San Francisco - tre kontinenter paa en uge er meget, men det er samtidig et stort privilegium at faa lov at se saa meget af verden.
Og al jetlag forsvandt ved gensynet med vestkystens Venedig, San Francisco, som tog sig ualmindelig godt i det klare solrige vejr, ikke mindst en tidlig morgen hvor jeg umuligt kunne sove laengere end til lidt i seks.

10. - 16. februar 2003

Taj Mahal i Agra, Bara Imambara i Lucknow, hvor ogsaa Kims skole La Martiniere (St. Xavier i historien) ligger og Varanasis templer og hellige maend.

3. - 9. februar 2003

Det gyldne tempel i Amritsar, Shimla i solnedgang og paa ski i Himalaya.

27. januar - 2. februar 2003

Saa kom tiden, da vi skulle afsted til Indien min far og jeg. En livslang droem om at rejse i Rudyard Kiplings Kims fodspor tvaers over det nordlige Indien skulle forfoelges. Vi startede i Delhi og rejste derfra via Amritsar til Lahore i Pakistan, hvor historien starter ved den store kanon Zam-Zammah.

En oversigt over turen inklusiv billeder kan findes paa:
http://www.lal.in2p3.fr/~petersen/India/india.html

20. - 26. januar 2003

Skiftedag blev i slutningen af januar, idet Jesper og Marie ankom til Paris, mens Kaare og Louise skulle herfra. Vi spiste en god middag sammen, og brugte saa resten af aften paa at "overdrage" erfaringer om livet her.

13. - 19. januar 2003

For at eliminere den vaerste januar-depression holdt vi champagne-fest i Rue de la Ferronnerie. Hver person medbragte en flaske champagne, og saa var det ellers bare at fyre 32 propper ud ad vinduet. Naeste morgen stod den paa brunch, hvorpaa vi tog ned paa Arene de Lutece og spillede fodbold mod nogle italianere.

6. - 12. januar 2003

Tilbage i Paris i selskab med Adam, her paa Place de Vosges. Det kolde vejr giver anledning til betegnelsen "den Parisiske skiferie", idet vi i tre uger skulle bo fire personer i lejligheden - Adam, Kaare, Louise og undertegnede. Meget boheme.

Pictures from other periods:
September-December 2003 (Paris)
May-September 2003 (Paris+Copenhagen)
January-April 2003 (Paris)
October-December 2002 (Paris)
January-June 2002 (San Francisco)


Last updated: 10th of June 2003. Mail me: petersen@nbi.dk