Ugens Billede

Med risiko for, at ugens billede ikke bliver ugentligt, saa lanceres hermed "ugens billede" lige saa gratis som garantiloest!!!!
Meningen er at kunne fortaelle om tingenes gang, og de daglige (ugentlige) kuriositeter i mit Californiske liv.
Med haabet om, at mit liv i det fjerne ikke bliver for fjernt.

Klik paa billedet for en forstoerrelse.

Naar ens tid i bugten lakker mod enden, saa er man jo naesten tvunget til at goere alle de ting, som er cool at goere her. Det foerste var at tage ud at sejle, hvilket endnu engang var en ultimativ fornoejelse, og det andet var at tage til pool party paa BackFlip.

Her vil de forgangne ugers billeder blive lagt.

14. - 20. januar 2002

Dette er udsigten over San Francisco, hvis man er heldig at sidde i den rigtige side ved indflyvningen. Oeverst i midten kan man se downtown, hvorfra Bay Bridge gaar over til Oakland og Berkeley, mens den lille oe lidt til venstre er Alcatraz. Jeg selv bor nu omkring den roede ring.

21. - 28. januar 2002

Her er udsigten fra et af vinduerne i huset, desvaerre det hvor der staar en telefonpael i vejen. Men generelt har "bakken" en god udsigt, med baade Bay Bridge og toppen af Golden Gates ene taarn i. Desvaerre ligger den transamerikanske pyramide lige bag ved det store sorte skrummel, saa den kan vi ikke se!

29. januar - 3. februar 2001

Saa kom Kaare (og hans kaereste, Louise) paa besoeg, og i ly af det pragtfulde vejr tog vi op og noed udsigten fra Marin Headlands. I baggrunden (som vi daekker glimrende for!) kunne man ellers se San Francisco skyline, og selv kigger vi hen over hovedet paa fotografen og ud over Stillehavet.

4. - 10. februar 2002

Endelig lykkedes det at komme afsted paa ski, og det blev intet mindre end en fabelagtig tur til Heavenly ved Lake Tahoe. Som billedet viser, saa er der en grund til at det hedder "Heavenly", og sammen med seks italianske venner noed jeg to dage paa i ski i bragende solskin.

11. - 17. februar 2002

Det kunne ikke passe, at Kaare skulle forlade San Francisco uden at have staaet paa ski i Heavenly, og vores indsats (op klokken fire om morgenen!) blev beloennet med god sne og bragende solskin. Det var en fantastisk dag, som vi vil grine meget af hele vinteren!

18. - 24. februar 2002

I aften er det fredag, og saa skal vi drikke en masse bajere! Bugtens drenge var i hvert fald ikke i tvivl om, at vi lige maatte stikke hovederne sammen og faa en lille en til at dulme. Biostiv bekraefter sit navn paa billedet, og han mistede da ogsaa evnen til at snakke rent senere paa aften.
Mardi Gras kom ogsaa, og det maatte vi jo deltage i efter bedste evner, saa vi fik fat i farvet papir, glimmer, lim og en lille fjer paa. Det er en tradition, som egentlig hoerer New Orleans til, men gode traditioner har de naerliggende omraader det med at foelge, og saaledes ogsaa med Mardi Gras. Selv om vi (for det meste) er voksne drenge, saa gik der lidt Joergen Clevin i projektet.

25. februar - 3. marts 2002

En gang imellem kommer der bare en af den slags dage, som er intet mindre end livsforlaengende! Solen skinnede, og jeg beslutte mig for at tage fri og saa tage ud at sejle med George. Skibet var ladet med kolde oel og sejler/roeverhistorier, og det blev en pragtfuld dag.

4. - 10. marts 2002

Saa staar den paa arbejde - ogsaa i den grad! Med baade analyse, teori og DIRC commissioner jobbet har jeg faaet noget at se til, hvilket
medfoerer arbejdsuger op mod 100 timer. Men jeg nyder arbejdet meget, og foeler mig ganske priviligeret over at arbejde ved BaBar paa SLAC.
Og saa har vi det skaegt, ikke mindst Francois og jeg. Dette billeder er taget af Francois, da jeg traeder en hel del teknologiske skridt baglaens!
Jeg havde nemlig et plot, hvor oploesningen var for fin til vores ellers udemaerkede farveprinter, og i stedet for at rode med koden besluttede
jeg mig simpelthen for at aftegne graferne i haanden!

11. - 17. marts 2002

Efter diverse visaoffensiver lykkedes det Mathias at foelge i sin schweiziske ven Roccos fodspor og komme til bugten. Vejret var herligt, saa om dagen blev de hevet ud paa en tur rundt i/om bugten og om aftenen stod paa proevesmagning af diverse drinks rundt omkring. Finalen faldt soendag aften, St. Patrick's Day, hvor vi fik en enkelt en sammen med Thomas og Amer.

18. - 24. marts 2002

Saa kom paasken, og dermed indfandt resten af familien Petersen sig i bugten. Det var dejligt at se dem igen, og trods jetlag benyttede vi den foerste dag til en hurtig tour af San Franciscos udsigspunkter. Det foerste billeder er fra Twin Peaks, mens det andet er fra Marin Headlands nord for Golden Gate.

25. - 31. marts 2002

Denne uge var et eksempel paa, hvor mange ting man kan foretage sig i Californien, endda i omraadet omkring San Francisco. Vi var foerst afsted paa ski, saa i Yosemite National Park, derefter paa sejltur og sidst men ikke mindst ude at kigge paa vinlandet.

1. - 7. april 2002

Den foelgende uge koerte vi ned langs kysten. Foerst saa vi paa redwood-traeer i Big Basin, saa paa gobler (og andet) i Monteray og smuk kyst ned langs highway 1.
Flere billeder fra vores ferie.

8. - 14. april 2002

Familien havde haft rugbroed og sild med, saa jeg inviterede Thomas Kittelman, som jeg er delvis vejleder for, over paa et par maddere, som han til gengaeld kunne spaede op med snaps - mums. Efterfoelgende var vi begge paa shift, og kunne dermed diskutere tingenes gang i otte timer, mens vi overvaagede eksperimentets gang.

15. - 21. april 2002

Udenfor vores hus skulle de reparere noget i fortorvet, og efter endt arbejde kunne jeg ikke naere mig for at saette et haandaftryk i den vaade cement. Det kom til at koste mig lidt over 1000 Kr, idet man fra kommunens side kraevede det repareret igen! Jeg argumenterede straks, at der var tonsvis af mennesker med min haandstoerrelse og initialerne TCP, men fandt ud af, at det er husejerens ansvar, lige gyldig hvem der har taget sig en frihed! Naa - men det var det hele vaerd, og jeg ville goere det igen.

22. - 28. april 2002

En gang imellem skal man bare tage fri, drikke noget roedvin og nyde udsigten over bugten fra en solbeskinnet terrasse!

29. april - 5. maj 2002

Saa er min bil "Mads" blevet lidt mere personlig! Naeste etape bliver at faa sat en ramme om nummerpladen, hvor der staar "I'd rather be sailing". Lad os nu se, om det kan lade sig goere.

6. - 12. maj 2002

Saa blev det atter tid til kollaborationsmoede, hvilket denne gang blev afholdt i Canada, naermere bestemt i Victoria paa Vancouver Island. Jeg har tillagt mig Californiske vaner og havde dermed ingen jakke med, saa jeg var heldig, at det var godt vejr stort set hele ugen. Som altid var vi en tur rundt for at se en lokal sevaerdighed, og for Vancouver Island er dette Butchart Gardens, hvorfra billederne er. Det var i sandhed en sevaerdig have, og kollaborationen havde en skoen eftermiddag i solen blandt blomsterne.

13. - 19. maj 2002

Jeg svaerger, at hvis jeg bliver i New York mere end en uge, saa slaar det mig ihjael. Simpelthen for mange cocktails i taxaer! Min laege siger, at jeg skal holde mig vaek, men fra tid til anden bliver jeg noedt til at tage dertil.

Pictures from other periods:
September-December 2003 (Paris)
May-September 2003 (Paris+Copenhagen)
January-April 2003 (Paris)
October-December 2002 (Paris)
January-June 2002 (San Francisco)


Last updated: 15th of January 2002. Mail me: petersen@nbi.dk