Ugens Billede

Med risiko for, at opdateringen ikke bliver helt ugentligt, saa lanceres hermed "ugens billede"!
Meningen er at kunne fortaelle om tingenes gang, og de daglige (ugentlige) kuriositeter i mit
Parisiske liv. Med haabet om, at mit liv i det fjerne ikke bliver for fjernt.

25. - 31. august 2003

Hvad end det er beachvolley paa CopenCabana med Kaare og Louise, eller isspisning og sejlads med Birgitte og Kaare, saa er det en skoen maade at tage afsked med sommeren i droemmenes by, Koebenhavn.

18. - 24. august 2003

For syv aar siden moedte min veninden Steffanie en ung amerikaner, Robert, og efter i mange aar at have vaeret gift paa papiret besluttede de sig for, at nu skulle festen holdes. Brylluppet stod i Skovhoved Kirke og den efterfoelgende middag paa Den Roede Cottage. Alt forloeb som foreskrevet I de store boeger, og den amerikanske halvdel af selskabet var helt med paa diverse traditioner.

11. - 17. august 2003

Atter engang blev det tid til det aarlige cocktailorgie med drengene, dette aar kaldet SommerTaesk. Trods evig elendig planlaegning og endnu ringere koordination lykkedes det os alligevel at faa stablet musik, is, bord, blendere, sprut, frugt, grillmad og en blond cocktailmixer paa benene!
Dagen derpaa blev jeg paa Regensen vaekket af et smukt solskinslys og en uhyggelig frisk Sune, og tog med PIP ud paa Trekroner til den aarlige PIPnic. Bedre og hyggeligere toemmermaendsbekaempelse kan ikke opdrives.

4. - 10. august 2003

Ugen kom til at staa i sejladsens tegn, idet hele familien Petersen helt spontant tog ud at sejle, hvilket det er (alt for) mange aar siden vi har gjort sammen. Vi sejlede op til familien Bertelsen, der kunne byde paa fadoel, idet de lige havde holdt stor fest.
Vi havde ogsaa George, som jeg sejler med i San Francisco, og hans kone Nancy til frokost, hvorpaa vi tog ned til Skovshoved havn og fik en enkelt sammen med Knarr-kapsejlerne.

28. juli - 3. august 2003

En af provstens soenner er skuespiller og skulle spille med i Hamlet paa Kronborg. Ved bridgeborden faldt talen paa, at venner og bekendte kunne faa billetter til generalproeven, og saaledes tog Caroline, Monica, Kaare og jeg derop. Selv om det var inden premieren, saa var det utroligt godt, og Kronborg tog sig bestemt heller ikke daarlig ud.

21. - 27. juli 2003

I JUST WANNA FEEEEEL.... underholdningens ypperstepraest, Robbie Williams, gav en vaekkelsespraedken af dimensioner i Parken, da han gav koncert for 50.000 vilde fans.

14. - 20. juli 2003

Tilbage i Paris fik jeg besoeg af Nanna og Matias, i vi tilbragte to herlige dage i Paris, 14. juli inklusiv, inden vi tog deres vogn hjem til Danmark.

7. - 13. juli 2003

Efter kollaborationsmoedet koerte jeg med min halffaetter Torben up til Yosemite National Park, hvor vi besteg Half Dome. Den sidste del af turen foregaar langs to staalwirer, der er fastgjort i bjerget, idet bjergsiden er temmelig stejl. Det var en haard men helt fantastisk tur, og dagen efter kunne jeg slappe af med sejlads paa bugten i selskab med George, San Francisco og det smukke solrige vejr. Californien fra sin smukkeste side!

30. juni - 6. juli 2003

Kollaborationsmoede i San Francisco, og det er som altid en fryd at gense bugten. Eksperimentet havde sluttet denne omgangs datatagning faa dage forinden, og vores detektor var derfor aabnet for at kunne foretage vedligeholdelse. 4th of July var jeg i San Francisco og fejre dagen sammen med Steffy, Robert, Malou og Nicolai, og paa tilbageturen tog TransAmerican Pyramide sig ualmindelig godt ud fra Columbus Street.

23. - 29. juni 2003

Trods travlhed tog jeg mig friheden til at tage en uge i Danmark, og det var dejligt at vaere tilbage i Koebenhavn. Jeg fejrede (forsinket) foedselsdag paa Christiansvej, og en eller anden havde vaeret en artig dreng, saa det blev paa terrassen. Ugen sluttedes af paa smukkeste vis, idet de dejlige PIPianere havde inviteret mig med til det apoteosiske Lindebal paa Regensen.

16. - 22. juni 2003

Saa rundede jeg endnu det aarlige hjoerne, hvilket jeg lod falde sammen med "The Last Monday Club", saa vi var 32 i lejligheden til drinks, buffet, champagne og cocktails, inden vi drog afsted til den famoese klub, Queen's, paa Champs Elysees.

9. - 15. juni 2003

Paris har budt paa det mest udsoegte vejr, hvilket goer det svaert ikke at drage ud i byen. Man faar ogsaa en tendens til at gaa mellem diverse goeremaal, ikke mindst naar Louvre, Marais eller Notre Dame ligger imellem. En meget tjekket detalje er hvordan pyramiden spejler sollyset op paa Louvre.

2. - 8. juni 2003

Det var ellers en nedtursuge! Regnvejr mandag morgen, og tirsdag gik skaermen paa min labtop i stykker (derfor intet billede i starten). Onsdag var meget lang og torsdag kom jeg for sent til en fin middag pga. strejke i metroen. Fredag brugte jeg en time paa at komme ned til LAL (igen paa grund af strejke) blot for at aflevere min computer, og kunne saa ikke komme tilbage igen, da togene helt var holdt op med at koere. Og loerdag mistede jeg min mobiltelefon.
Heldigvis havde jeg den udsoegte fornoejelse at spille en double med Jesper, hans soester og hendes kaereste. Det blev en fabelagtig match med lange dueller og laekre detaljer isaer fra Jespers side. Efter tre saet var cifrene 6-4 2-6 6-6, hvorefter det lykkedes Marianne og jeg at "detronisere" Jesper i tie-break med 9-7! Ugen efter blev den naturlige orden dog genoprettet, idet jeg s'foelgelig fik ikke saa faa taesk i en ellers udemaerket single mod Jesper.

26. maj - 1. juni 2003

Kaare var ogsaa i Paris ugen efter turen til Italien, hvilket betoed at vi ved enhver given lejlighed indtog nye og gamle steder i byen. Vejret var straalende, og livet syntes ikke at have mange bekymringer.

19. - 25. maj 2003


De forgangne ugers arbejde ledte op til BaBars moede paa oeen Elba ud for den italianske vestkyst, og det var bestemt ikke noget kedeligt sted man havde udset sig.
Efter moedet tog jeg til Firenze, hvor jeg har en halvfaetter, Hans Howard, og det var dejligt at gense ham og den smukke by igen.

12. - 18. maj 2003

Paris' metro strejkede, saa jeg kunne ikke komme til kontoret i Orsay. Heldigvis (idet jeg er temmelig presset) kunne jeg tage min laptop under armen og gaa en dejlig tur via Notre Dame og Seinen ned i latinerkvarteret til Jussieu (Univ. Paris VI/VII), hvor jeg i sin tid arbejdede, og sluttet skidtet til - laekkert! Paa billedet er det min kollega Malcolm, som arbejder i BaBar-gruppen paa Jussieu.
Ugen sluttede med, at Kaare kom forbi, hvilket var svaert hyggeligt, og vi grinnede af gamle roever- og Pariserhistorier hele weekenden.

5. - 11. maj 2003

Saa var Slag og Pernille paa besoeg en forlaenget weekend, og det blev til ikke saa lidt sightseeing, idet ingen af dem for alvor havde vaeret i Paris foer. Jeg maatte desvaerre arbejde det meste af tiden, men det blev dog til en introduktionstur i byen og i weekenden til en picnic i Jardin Luxembourg.
Dette var ogsaa ugen, hvor Adam tog afsked med Paris (for denne gang!), og drog afsted til Madagascar for at starte i verdensbanken.

28. april - 4. maj 2003

Det soede liv i Paris er, naar man kan sidde oppe paa taget i bragende solskin med storslaaet udsigt og laese mens man drikker koelige drikke. Middag er en rask buffet med et par gaester, og det hele krones med en fantastisk solnedgang over Paris. Voila!

Pictures from other periods:
September-December 2003 (Paris)
May-September 2003 (Paris+Copenhagen)
January-April 2003 (Paris)
October-December 2002 (Paris)
January-June 2002 (San Francisco)


Last updated: 10th June 2003. Mail me: petersen@nbi.dk