Ugens Billede

Tingenes gang i efteraaret 2002, og de daglige (ugentlige) kuriositeter i mit Parisiske liv. Med haabet om, at mit liv i det fjerne ikke bliver for fjernt.

31. december 2002 - 5. januar 2003

Nytaarsaften i selskab med Johan og Andreas - og skum og kanonslag (champagne og cigarer). Andreas og Helle havde lavet en fabelagtig middag med et utal af retter, og fra Teglgaardsstraede var der ikke langt ned til Raadhuspladsen hvor vi i roeg og damp gav vores respekt til McEinar.

24. - 30. december 2002

Ud over juleaften, julemiddag, julefrokoster, julegaver, julesange og julehygge blev det til et par "handsker" bridge med provstens - endnu en ting jeg har savnet. Her sidder provstinden vist med en solid vante og godter sig.

17. - 23. december 2002

Dejligt at vaere hjemme igen i Danmark, ikke mindst naar programmet bestaar af julebal paa Regensen og julefrokost med drengene. Gensyn med venner og bekendte er en af de stoerste glaeder, naar man vender hjem efter laengere tid langt borte. Ikke overraskende var begge fester en sand nydelse, og det er glaede at kunne slaa sig loes igen med dansk maner.

9. - 16. december 2002

En af de gode ting ved Californien og ikke mindst SLAC (Stanford Linear Accelerator Center) er solskinnet og muligheden for at arbejde i det. Med Wireless Lan, kan man slaebe netvaerket udenfor og sidde i ro og mag og lave banebrydende forskning.
I San Francisco var det til gengaeld temmelig blaesende, men vi trodsede vejret og tog op til Baker Beach, for at nyde Stillehavets rasen og udsigten til Golden Gate derfra.

2. - 8. december 2002

Det var i aar ikke muligt at deltage i juleklip, men jeg havde min roede troeje med til San Francisco, her i et match troejens farve.

25. november - 1. december 2002

En skoen ting har vaeret at dele Paris med Kaare og Louise, og det er i efteraarets loeb blevet til en hel del middag og en hel del roedvin, baade i Rue Pot de Fer og i Rue de la Ferronnerie.

18. - 24. november 2002

Efter en helt klar og meget smuk efteraarsdag dykkede solen ned bag lysets by med et helt fantastisk roedt skaer til foelge. Billedet er taget fra taget paa min lejlighed, og det var helt fantastisk at kigge ud over Paris badet i solnedgangens lys. Hen over billedet ser man blandt andet toppen af Pantheon, St. Chapelle, Tour Montparnasse, Eiffeltaarnet og helt ude til hoejre, St. Eustache.

11. - 17. november 2002

Det har vaeret en meget haard uge, saa hvis der overhovedet kommer et billede, saa bliver det et af mig, der arbejder! Og det kom der saa, men i det mindste viser det saa, hvordan mit kontor ser ud.

4. - 10. november 2002

Saa lykkedes det mig langt om laenge at faa mig taget sammen til at besoege min gode (franske) ven, Sebastien, i Lisbon. Vejret var herligt, og Seb var i sin saedvanlige gode form. Vi fik baade set Lisbon, Sintra med dets fantastiske slotte og Cabo da Roca, Europas vestligste punkt. Og naar den ikke stod paa at lege turist, saa noed vi Sebastiens smukke have og den lokale stemning.

28. oktober - 3. november 2002

Efter CERN Summer School i Graekenland var vi otte, der besluttedes os for at moedes igen, og valget faldt paa Prag, hvor vi havde mulighed for at bo sammen i en stor lejlighed. Ikke overraskende blev det en forrygende weekend, ogsaa selv om vi til sidst maatte splejse til en drinks til deling!

21. - 27. oktober 2002

En smuk efteraarsdag laa St. Eustache badet i eftermiddagssolen, hvilket inspirerede til dette billede. Samme aften holdt jeg middag, og paa billedet ses Malcolm (en englaender, der ogsaa arbejder paa BaBar og bor i Paris) og jeg efter at have nydt et herligt maaltid og noget god roedvin.

Pictures from other periods:
September-December 2003 (Paris)
May-September 2003 (Paris+Copenhagen)
January-April 2003 (Paris)
October-December 2002 (Paris)
January-June 2002 (San Francisco)


Last updated: 10th of June 2003. Mail me: petersen@nbi.dk